01 квітня 2021

Ласкаво просимо до «Брістольської премії коротких історій 2021 року» - щорічного міжнародного конкурсу письменницьких робіт, відкритого для всіх опублікованих та неопублікованих авторів у Великобританії та інших країн. Дедлайн - 5 травня 2021 року.

Правила конкурсу:

  • Конкурсні роботи мають бути англійською мовою, їх слід подавати через систему онлайн-вступу, як правило, у документі Word, PDF або еквіваленті.
  • Максимальна кількість слів - 4000 слів (не включає заголовок).
  • Історії можуть бути на будь-яку тему та в будь-якому стилі, включаючи графіку, вірші чи жанри (кримінал, наукова фантастика, фентезі, історичні, жахи, романтичні, дитячі тощо).
  • Учасники можуть подавати скільки завгодно історій. Вступний внесок становить 9 фунтів стерлінгів за кожну історію, подану на Брістольську премію коротких історій 2021 року.
  • Конкурсні роботи повинні бути офіційною роботою учасника і ніде раніше не опублікованими, у друкованому або Інтернет-публікаціях (включаючи самостійно опубліковані, електронні книги, журнали, журнали, веб-сайти, блоги, веб-сайти соціальних мереж), а також транслюватись або вигравати призи в іншомих конкурсах письмових робіт до 9 жовтня 2021 р. або раніше. Будь-який запис, який виявився плагіатом, буде дискваліфікований.

Призи на 2021 рік: 1-й приз - 1000 фунтів стерлінгів, 2-й приз - 500 фунтів стерлінгів, 3-й приз - 250 фунтів стерлінгів. Кожен із 17 авторів, що залишились у списку, отримає 100 фунтів стерлінгів.

Усі призи будуть вручені на церемонії 9 жовтня 2021 року та будуть надіслані будь-якому з письменників, які не зможуть відвідати церемонію нагородження 9 жовтня 2021 року.

Всі 20 оповідань потраплять у шорт-лісти і будуть опубліковані в "Антології премії Бристоля", том 14, Tangent Books.

Контакти: enquiries@bristolprize.co.uk

  1. Всі деталі до конкурсу: https://www.bristolprize.co.uk/